Om oss

Det här är GGAL Group

GGAL Group med säte i Vetlanda är en grupp av bolag som vänder sig till
bostads- och entreprenadmarknaden

Med marknadens bredaste sortiment kan vi erbjuda dig stomsatser, kanalplasttak samt glaspartier av alla former. Allt ifrån oisolerade partier med enkelglas till fullt isolerade vinterträdgårdar och fasadpartier. Försäljning, montage och tillverkning finns i Vetlanda.

E-post: info@vpp-system.se
Webbplats: vpp-system.se

Vår affärsidé är att tillverka och sälja glas- och fasadpartier samt uterum, med fokus på att vara värdeskapande genom kvalitet, engagemang och snabbhet med ett nationellt varumärke på lokal marknad. Våra kärnvärden är pålitlighet, kompetens och kvalitet. Vi finns med försäljning, montage och tillverkning i Laholm, Mariestad, Stockholm och Göteborg.

E-post: info@vetri.se
Webbplats: vetri.se

Tannefors Glas i Linköping levererar glas- och aluminiumprodukter med fokus på dörrar, fönster, fasader, glastak, film och skjut- och vikpartier. Systemen är utvecklade och testade för högsta komfort, lång livslängd och underhållsfrihet.

E-post: info@tanneforsglas.se
Webbplats: tanneforsglas.se

Mälarmontage

Mälarmontage i Strängnäs grundades 1990 och specialiserar sig på underhållsfria aluminiumpartier för hus och rum. Bolaget levererar måttanpassade lösningar för dörrar, fönster, fasader, uterum och allt däremellan.

Webbplats: malarmontage.se

NA Altanglas i Bromölla, Nättraby och Malmö grundades 1990 och levererar glas- och aluminiumpartier med fokus på skjut- och vikpartier, dörrar, vinterträdgårdar, fönster och fasadsystem. Bolaget är främst aktivt i södra Sverige.

E-post: info@altanglas.se
Webbplats: altanglas.se

Alufasad är ett entreprenadbolag som har mer än tjugo års erfarenhet av glas- och aluminiumbranschen. Vi samarbetar med flera stora och starka partners i Sverige och Europa. Vårt säte är i Laholm men vår marknad är nationell.

E-post: info@alufasad.se
Webbplats: alufasad.se